Obvestila in novosti

Solatna plesen

Ne prezrite

Varstvo vinske trte in prvi ukrepi v vinogradu

Varstvo vinske trte in prvi ukrepi v vinogradu

V fazi odpiranja brstov je čas za preprečevanje pojava akarinoze in preventivno varstvo pred oidijem, še posebej v nasadih, v katerih smo imeli v lanskem letu težave. Priporočamo uporabo pripravka Thiovit Jet v 2 % koncentraciji (2 kg /100 l vode).

Listne uši na jablani

Listne uši na jablani

Topla jesen in zima sta pripomogli k razvoju škodljivcev in bolezni na sadnem drevju. Večina listnih uši postane aktivna v času nabrekanja brstov. V koliko bo vreme naklonjeno imajo uši lahko veliko generacij in pomemben vpliv na razvoj listov in plodov.

Prvi fungicid v pšenici

Prvi fungicid v pšenici

pred boleznimi je ohranjanje zdrave listne mase vse do konca sezone. Bolezni v povprečju zmanjšujejo pridelek pšenice za 30 %, v ugodnih letih za njhov razvoj pa veliko več. Poleg tega izredno negativno vplivajo na kakovost pridelanega zrnja.

Cena delnic

(z zamudo 20 min)

18.04.2014 10:41 CET

Exchange Symbol Price Movement of shares
Zurich SYNN 348.50 Up
New York SYT 78.14 Up
Več skupnih informacij  

Spletno mesto za naprednejše delovanje uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše učinkovitosti in funkcionalnosti spletne storitve

Z obiskom in nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki in se strinjate z našo politiko piškotkov, kot je navedeno tukaj